Informatie/Tips


Enkele tips voor het verzorgen van uw (acryl) nagels:

Gebruik uw handen niet als gereedschap, maar gebruik het daarvoor bestemde gereedschap.
2. Gebruik minimaal 2x per dag nagelriemolie. Het houdt het acryl soepel en uw nagelriemen zacht. Zit u echt regelmatig met uw handen in het water, verzorg ze dan een keer extra met nagelriem olie en een                 verzorgende handcréme. 
3. Het is raadzaam handschoenen te dragen, bij het gebruik van sterke schoonmaakmiddelen of wanneer u gaat tuinieren.
4. Als u uw nagels zelf wilt vijlen gebruik dan altijd een papiervijl. Deze zijn bij mij verkrijgbaar. Knip NOOIT in uw kunstnagel, deze zal breken en/of scheuren
5. Gebruik alleen remover zonder aceton, aceton is schadelijk voor de kunstnagels.
6. Ga niet bijten, peuteren of trekken aan de nagels, uw eigen nagels zullen hierdoor beschadigen. Voor het verwijderen van uw kunstnagels kunt u ook bij mij terecht.
7. Voor een goede balans van uw nagels is het raadzaam om eens in de 2 á 3 weken een afspraak te maken voor een nabehandeling.
8. Meld altijd wanneer u medicijnen gebruikt, dit kan invloed hebben op de nagels. Deze kunnen loslaten of afvallen / breken.
9. Met water en een nagelborstel of een oude tandenborstel, kunt u de onderkant van uw nagels schoonmaken.
                                                                                                                                                                         
Nabehandeling

Acrylnagels worden aangebracht op uw eigen nagels, die iedere week zo'n 1 á 2 mm groeien. Daarom moeten uw acrylnagels regelmatig bijgewerkt en opgevuld worden om de uitgroei en eventuele beschadigingen weg te werken. Hoe snel een nabehandeling nodig is, verschilt van persoon tot persoon. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagel groeit en de omstandigheden. Houd er dus rekening mee dat u eens in de 2 á 3 weken bij mij terug komt voor een nabehandeling. Bij een nabehandeling wordt 90 % van de acryl weggevijld. Zo wordt voorkomen dat uw nagel te dik wordt. Vervolgens wordt er een nieuwe laag acryl op aangebracht. Zo blijven de kunstnagels mooi en stevig!